Zoekt u een leuk & origineel relatiegeschenk?

Op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk voor uw zakelijke contacten? Dan is een DECANTUS wijnbeluchtingssyteem een zeer speciaal en luxe cadeau.

Het is mogelijk de DECANTUS te personaliseren door een logo op de standaard, of door een bijzondere verpakking te laten maken. Op verzoek maken wij een unieke samenstelling van producten en/of wordt de DECANTUS gecombineerd met een fles wijn.

Zo zorgt u voor een echt bijzonder en uniek relatiegeschenk dat nog vele jaren met plezier gebruikt zal worden. Enkele voorbeelden zijn:

  • Voorzien van een eigen logo 
  • Een speciale verpakking
  • Unieke samenstelling van producten

Contact

Bent u benieuwd naar meer opties? We spreken uw wensen graag door. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06-3001 5030 of mail naar info@decantusbenelux.com.

Bob Deltenre
Bob Deltenre
DELTECS Control Systems
De reacties zijn overweldigend. Niemand had verwacht dat je het verschil ook werkelijk kon proeven. Inmiddels hebben zich een aantal klanten bij mij gemeld om extra DECANTUS-To-Go te bestellen. Het is bovendien een leuk en origineel cadeau om weg te geven, een fles wijn raakt snel in de vergetelheid, de DECANTUS niet. De voet van de DECANTUS heb ik bovendien nog voorzien van een mooie en duurzame sticker voorzien van mijn bedrijfslogo.